HÅRDVARA


De flesta företag behöver hårdvara av något slag, vare sig det rör sig om datorer, skrivare, servrar eller annan utrustning. För att slippa att själv göra jobbet kring detta vad gäller administration, kontroll på kostnader och support, så är ett flexibelt alternativ att exempelvis hyra server eller hyra skrivare av oss på Datile. Om ert företag väljer hårdvara som tjänst hos oss, förenklas det mesta kring hanteringen av hårdvara och utrustning på företaget, då ni enkelt kan få support för all hårdvara på samma ställe och inte behöver oroa er för dolda kostnader eller stora utgifter.

HÅRDVARA TJÄNST I VÄSTERÅS


Att hyra hårdvara som tjänst i Västerås gör att all hantering av er IT-utrusning går enklare, allt från de anställdas dagliga hantering och hjälp med problem, till översikten över kostnaderna. Ni får en månadskostnad för all er utrustning och kan därmed enklare överblicka hur mycket det kommer att kosta. Ni behöver inte längre investera stora summor i ny IT-utrustning och därmed binda kapital, utan kan vara mer flexibla och skräddarsy vilken typ av hårdvara det är just ert företag behöver. Att dessutom kunna support på ett och samma ställe är värdefullt både vad gäller arbetsmiljö och effektivitet. Vi har lång erfarenhet av IT och hårdvara, och kan därför hjälpa er att hitta de lösningar som passar just er.

HÅRDVARA SOM TJÄNST


Nu slipper du dyra investeringar i datorer, skrivare och servrar. Hyr din utrustning och betala en fast månadsavgift varje månad.

  • Skräddarsydda lösningar efter behov.
  • Kontroll på alla kostnader, binder inget kapital, inga dolda eller oplanerade kostnader.
  • Minskad administration.
  • Smarta och effektiva utskriftslösningar minskar miljöpåverkan.
  • Bättre arbetsmiljö ger nöjdare medarbetare.
  • Support – ett nummer att ringa.

Att välja att hyra utrustning såsom skrivare eller datorer från oss, gör att ni frigör tid som annars skulle lagts på administration eller support. När ni istället kan kontakta Datile för support när det gäller all utrusning, blir även det dagliga arbetet enklare. Att snabbt och enkelt få support på all utrustning gör att ni inte längre behöver kontakta olika leverantörer för support av era datorer eller servrar. Vi kan dessutom erbjuda er smarta utskriftslösningar som sparar både miljö och pengar.

Adress

Lövparksvägen 8
73730 Fagersta, Sverige

Ring oss