IT-Support


Datile erbjuder en flexible och tillgänglig IT-support i Västerås där vi kan erbjuda service och helpdesk-tjänster inom bland annat hårdvara, servrar, nätverk, skrivare och mycket annat som rör IT-support för företag. Våra kunder brukar betrakta oss på Datile som sin egen IT-avdelning, och det är också något vi strävar efter då vi gärna erbjuder kreativa och flexibla lösningar inom IT-support för företag som inte har en egen IT-avdelning.

IT-Support Företag


Vi arbetar med IT-support, både på plats och på distans, vilket gör att vi kan möta de flesta behov inom IT som ert företag har. Men vad gör en IT-support egentligen? En IT-support är specialist på sitt område och kan hjälpa er som företag med frågor om allt från problem med en specifik dator till lösningar på behov som uppkommer inom exempelvis lagring och olika typer av mjukvara.

IT-Support Västerås


Letar ni efter en pålitlig IT-support eller helpdesk eller en IT-tekniker som kan hjälpa er att lösa problem på plats, så är Datile IT AB en pålitlig samarbetspartner, som erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom IT och support. Om du driver ett mindre förtag som inte har en egen IT-avdelning, så kan Datile erbjuda långsiktiga lösningar, anpassade efter just era behov och önskemål.

Kunder brukar säga “Datile är vår IT-Avdelning”


Vi erbjuder IT-Support , drift av servrar, nätverk, datorer, skrivare, Smartphones, online backup och försäljning av hårdvara. Hos oss får du hjälp när du behöver, vi hjälper dig på telefon eller med hjälp av fjärrsupport (vi fjärrstyr din dator) och naturligtvis på plats av en personlig IT-Tekniker när det behövs.

Vill du också ha en IT-Avdelning? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Företagsnamn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Kontaktperson (obligatoriskt)

Telefon

Meddelande/Önskemål

Några som använder IT-Support från Datile AB

Loggan-2
Loggan-1

Adress

Lövparksvägen 8
73730 Fagersta, Sverige

Ring oss