Få hjälp av de bästa It-support FÖRETAGET | Datile

Glöm den stereotypa
IT-Supporten!

Datile IT fungerar som din IT-Avdelning, fast inte som vilken IT-avdelnings som helst. Vi är annorlunda än den traditionella IT-supporten som kan uppfattas som stel, oförstående och opersonlig. Här märker du skillnad med Datile IT som samarbetspartner! Vi ser till att allt fungerar datorer, nätverk, skrivare, backuper, val av rätt utrustning i runda slängar allt som rör IT. Styrkan är vår personliga service då du som kund alltid får prata med din personliga IT-tekniker som har full koll på din it-miljö.

Vi har svart bälte i
Skrivarproblem & glömda lösenord

IT-Support

Datile erbjuder en flexibel och tillgänglig IT-support i Fagersta och Västerås där vi kan erbjuda service och helpdesk-tjänster inom bland annat hårdvara, servrar, nätverk, skrivare och mycket annat som rör IT-support för företag. Våra kunder brukar betrakta oss på Datile IT som sin egen IT-avdelning, och det är också något vi strävar efter då vi gärna erbjuder kreativa och flexibla lösningar inom IT-support för företag som inte har en egen IT-avdelning.

Snabb IT-Support för företag

Vi arbetar med IT-support, både på plats och på distans, vilket gör att vi kan möta de flesta behov inom IT som ert företag har. Men vad gör en IT-support egentligen? En IT-support är specialist på sitt område och kan hjälpa er som företag med frågor om allt från problem med en specifik dator till lösningar på behov som uppkommer inom exempelvis lagring, nätverk och olika typer av system och mjukvaror.

IT-Support Västerås & Fagersta

Letar ni efter en pålitlig IT-support eller helpdesk eller en IT-tekniker som kan hjälpa er att lösa problem på plats, så är Datile IT AB en pålitlig samarbetspartner, som erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom IT och support. Om du driver ett mindre förtag som inte har en egen IT-avdelning, så kan Datile erbjuda långsiktiga lösningar, anpassade efter just era behov och önskemål.