“Datile IT är vår IT-Avdelning”


Kunder brukar säga “Datile IT är vår it-avdelning”. Vi erbjuder IT-Support , drift av servrar, nätverk, datorer, skrivare, Smartphones, online backup, försäljning av hårdvara och mycket mer. Hos oss får du hjälp när du behöver, vi hjälper dig på telefon eller med hjälp av fjärrsupport (vi fjärrstyr din dator) och naturligtvis på plats av en personlig IT-Tekniker när det behövs.

IT-Support


Datile erbjuder en flexibel och tillgänglig IT-support i Fagersta och Västerås där vi kan erbjuda service och helpdesk-tjänster inom bland annat hårdvara, servrar, nätverk, skrivare och mycket annat som rör IT-support för företag. Våra kunder brukar betrakta oss på Datile IT som sin egen IT-avdelning, och det är också något vi strävar efter då vi gärna erbjuder kreativa och flexibla lösningar inom IT-support för företag som inte har en egen IT-avdelning.

IT-Support Företag


Vi arbetar med IT-support, både på plats och på distans, vilket gör att vi kan möta de flesta behov inom IT som ert företag har. Men vad gör en IT-support egentligen? En IT-support är specialist på sitt område och kan hjälpa er som företag med frågor om allt från problem med en specifik dator till lösningar på behov som uppkommer inom exempelvis lagring, nätverk och olika typer av system och mjukvaror

IT-Support Västerås & Fagersta


Letar ni efter en pålitlig IT-support eller helpdesk eller en IT-tekniker som kan hjälpa er att lösa problem på plats, så är Datile IT AB en pålitlig samarbetspartner, som erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom IT och support. Om du driver ett mindre förtag som inte har en egen IT-avdelning, så kan Datile erbjuda långsiktiga lösningar, anpassade efter just era behov och önskemål.

15 + 1 =

Adress

Lövparksvägen 8
73730 Fagersta, Sverige

Ring oss