IT Tekniker


Att ha en anställd IT-tekniker på plats på sitt företag är det inte alla som har möjlighet till. Det kan vara väldigt svårt för ett mindre företag att anställa en IT-tekniker på heltid, att alltid ha någon på plats för att utföra den service och de arbetsuppgifter som ingår i en IT-teknikertjänst. För att kunna dra nytta av den expertis och trygghet som ingår i en sådan tjänst, kan vi på Datile IT erbjuda en komplett IT-teknikertjänst i Fagersta & Västerås med omnejd. Då kan du som företagare lita tryggt på den erfarenhet och kompetens som vår personal besitter.
kontakta oss för mer information.

14 + 8 =

IT Tekniker Tjänst


Vad gör en IT-tekniker? En IT-tekniker kan bland annat stå för all service när det gäller uppkomna ärenden, felanmälningar av både mjukvara och hårdvara, men även bistå med rådgivning när det gäller företagets IT-system eller inköp. Datile IT kan erbjuda service både på plats och på distans, genom fjärrstyrning av användarens dator vid felanmälan. På så sätt kan ditt företag dra nytta av tryggheten av en egen IT-avdelning eller IT-service, men utan att behöva anställa en tekniker på heltid. Ni kan alltid kontakta en tekniker för en felanmälan, som sedan hjälper till antingen direkt hos er eller genom stöd och service via fjärrstyrning och telefon

IT Tekniker Tjänst I Fagersta & Västerås


Söker ditt företag en IT-teknikertjänst i Fagersta eller Västerås, så kan vi på Datile IT erbjuda en skräddarsydd lösning som passar för just ert företag och de behov som är unika för just er verksamhet. Genom att anlita Datile IT för tjänster inom service och IT-teknik, har ni alltid en tekniker tillgänglig när ni behöver det. Dessutom kan ni dra nytta av erfarenhet och kompetens när det gäller planering av IT-system och större inköp av hårdvara och tillbehör. Kontakta oss på Datile IT för att få veta mer om hur ditt företag kan skaffa en IT-konsult med rätt kompetens för just ert företag.