Tidum – Sveriges enklaste Tidrapportering online?

Tidum: Sveriges enklaste tidrapporteringstjänster | Datile Vi gör Tidum med ambitionen att det ska vara Sveriges enklaste tidrapportering, alla ska kunna använda Tidum oavsett it-, data- eller telefonvana. Tidum ger dig full överblick av hur mycket tid dina medarbetare lagt ner på ett projekt och/eller hur mycket tid varje medarbetare jobbat. Nu finns också möjlighet att lägga in kostnader mot varje projekt ex. material, maskin m.m. Avancerade funktioner, men enkla att använda, ger rapporterad tid i realtid. Möjligheten till tidrapportering online sparar både tid och pengar för dig som företagare, och även för dina anställda. Möjligheten till tidrapportering i app eller ett tidrapporteringssystem som nås via internet gör att den anställda kan rapportera sina arbetstimmar oavsett var denne befinner sig, hemma eller på jobbet. Det gör också att företaget inte behöver installera en mjukvara eller att en särskild dator måste användas vid varje tidrapportering. Datile erbjuder ett tidrapporteringssystem som är webbaserat eller med tidrapportering i app, vilket ger dina medarbetare flexibilitet som underlättar för att göra rapporteringen korrekt.

Flexibla Tidrapporteringssystem

Många tycker det är krångligt att rapportera sin arbetade tid i ett komplicerat system som är svårt att lära sig och är svårt att överblicka. Datile erbjuder flexiblare sätt att tidsrapportera online eller via app, vilket gör att risken för felrapportering minskar och den anställda kan rapportera sin tid var och när som helst. Detta gör också att rapporterna kommer in snabbare och blir mer korrekta, något som är en förutsättning för att du som företagare ska kunna hantera löner, inköp, kostnader och övrig ekonomi på ett smidigt och felfritt sätt.

Tidrapportering App

Med vårt enkla verktyg för rapportering av tid, kan du alltid lita på att dina medarbetare kan rapportera rätt tid och att du sedan kan få fram korrekta data för att överblicka din verksamhet och dess kostnader. Systemet är enkelt nog för alla att använda, och kan även erbjuda dig avancerad statistik och smarta ekonomifunktioner. Söker du ett smidigt och enkelt sätt för tidrapportering i Västerås, kan Datile erbjuda tjänster inom flexibla och moderna system, och även tjänster inom IT-support företag, något som gör att vi med vår breda erfarenhet och kompetens kan tillgodose alla de behov inom IT och mjukvara som ert företag har. Vi erbjuder system för tidrapportering, annan mjukvara, skräddarsydd IT-support och det mesta annat du kan behöva.

Tidums Funktioner

-Tidrapportering, rapportera tid mot projekt, – Flexibla fält, här kan du skapa egna fält ex traktamente, milersättning, checklistor m.m – Inköp, lägg in dina kostnader och inköp – Rapporter, olika standardrapporter, exportera till Excel – kundregister & timpriser – Personalliggare för byggbranschen Skapa ett test konto idag, du får prova gratis i 30 dagar Eller besök www.tidum.se för mer information

Adress

Lövparksvägen 8
73730 Fagersta, Sverige

Ring oss